Undgå uheld ved transport af betonelementer

Så tager vi lige det gode eksempel med, at du har købt og anskaffet dig nogle perfekte og formfuldendte betonelementer fra praefa.dk, for hvor skulle man ellers skaffe dem henne, når de nu laves bedst her?

Men så skal de måske transporteres ud til et bestemt sted, hvor de skal monteres eller på anden måde bruges, og det er måske ikke lige det, man mest har tænkt over, da man mest overvejede, hvad dimensionerne på disse betonelementer skulle være, og hvad de ville koste.

Hvis du er vant til at købe betonelementer, så ved du selvfølgelig godt, hvordan du har tænkt dig at transportere dem korrekt og passe på, at der ikke sker uheld, men måske er du ikke vant til den slags, så derfor gennemgår vi det lige i denne artikel.

Du skal få dem transportere på forsvarlig vis, hvilket vil sige, at du ikke bare skal øse dem op i en trailer på din bil, for du vil nok hurtigt komme til at overlæse videre end det tilladte, men din bil kan nok næppe holde til at trække så tunge ting.

Betonelementerne skal transportere med transport, der er skabt og velegnet til dette, og så skal de sættes forsvarligt fast, så man ikke lige pludselig kommer til at tabe dem under kørslen, som også skal foregå i fornuftigt tempo.

Når man både skal have betonelementerne op på transportmidlet, have det af og eventuelt monteres, hvor det skal bruges, så skal det gøres af kyndige og professionelle folk, der ved, hvad de laver.

Disse mennesker skal have sikkerhedsudstyr på, de skal kende til bruge af værktøjet, der skal navigere betonelementerne fra udgangspunktet til slutdestinationen.

Her er det vigtigt med at have hjelm på, sikkerhedsvest og sikkerhedssko, og så skal man være enige om, hvem der gør hvad – og lyt altid til den ansvarlige for projektet og gør, hvad vedkommende signalerer til.

Lukket for kommentarer.