Tag et billigt lån online

12 april 2021
Astrid Pedersen

Har du i en periode brug for at strække finanserne? Så kan du overveje at optage et online lån.

Hvor kan jeg ansøge om et billigt lån?

Hvis du gerne vil låne penge online på sikker vis og til en relativt lav rente kan du med fordel vælge Ikano Bank. Ikano Bank har med over tredive år i branchen stor erfaring med udstedelse af hurtige online forbrugs lån i størrelsesordenen 15.000 – 300.000 kroner.

Når du låner penge online gennem Ikano Bank er du garanteret fuld gennemsigtighed i dit lån samt overskuelighed i forbindelse med optagelse af lånet. Ikano Bank er nemlig registreret under Finanstilsynet og er således forpligtet til at følge de retningslinjer for transparens i låne proceduren som styrelsen har udstukket.

Det betyder at du helt fra begyndelsen har det fulde overblik over diverse udgifter forbundet med din lån. Du har med den online låne beregner mulighed for selv at fastsætte størrelsen på dine månedlige afdrag og eventuelt forlænge lånets løbetid således at afdragene kan passes ind i husstandens budget. På den måde risikerer du ikke at komme bagud med dine afdrag og dermed få pålagt ekstra gebyrer og mora renter.

Hvordan ansøger jeg om et lån hos Ikano Bank?

Ikano Bank stiller meget få krav til sig som låntager, og derfor er det nemt at optage et billigt lån hos Ikano Bank. Du skal faktisk kun dokumentere at du er over atten år, at du er fast bosiddende i Danmark, og at du ikke står opført hos Debitor Registret eller i RKI (Ribers Kredit Information).

Alt dette kan klares med NemID. Og når du først har fået godkendt din låne ansøgning vil du have pengene på din konto inden for meget kort tid.

Du kan læse mere om Ikano Bank og låne penge på Ikano Banks hjemmeside ikanobank.dk

Flere Nyheder