Opsøg alkoholbehandling, når forbruget tager overhånd

Når et alkohol forbrug tager overhånd, og kammer over i et decideret overforbrug, er der ikke langt til et afhængigheds baseret misbrug. Alkohol er et af de mest afhængigheds skabende stoffer på det danske marked – var det blevet introduceret som rusmiddel den dag i dag, var det aldrig blevet lovligt.

Men nu er alkohol så indgroet en del af vores festkultur, og derfor kan man købe alkohol i langt de fleste supermarkeder, kiosker og dagligvare butikker samt sågar på tankstationer. Det er ikke unormalt at indtage alkohol på daglig basis, eller at blive mere end almindeligt overrislet ved festlige eller sociale lejligheder. Tvært imod bliver der altid set en smule skævt til de mennesker, som takker nej til en sjus, en øl eller et glas vin. Og derfor kan det være rigtig svært at spotte hvornår en person er ved at udvikle alkoholiske tendenser, og hvornår vedkommende bare er lidt mere end almindeligt feststemt.

Alkoholisme – et samfundsproblem i stigning

Dette er et stort problem i forhold til at opdage alkoholisme i tide. Antallet af danskere, som får deres liv ødelagt på grund af alkohol, er højere end nogen sinde før. Det er ikke kun den direkte misbrugsramte, som får sin tilværelse lagt i ruiner – det er også de pårørende, som må se deres nære og kære gå til i afhængighed.

Dette kan dog undgås, hvis man sørger for, at den alkoholiserede person får hjælp i tide. En afhængighed går ikke væk af sig selv, og et misbrug vil fortsætte med at eskalere, hvis ikke der kommer professionel hjælp på banen. Denne kan du få på et af landets misbrugscentre, som hvert år hjælper tusindvis af alkoholikere tilbage til en tilværelse uden misbrug og afhængighed.

Behandlingscenter Stien tilbyder effektiv alkoholbehandling med en høj succes rate – du kan læse mere om Behandlingscenter Stiens behandlingsforløb på behandlingscenter-stien.dk

Lukket for kommentarer.