Når tiden er brugt på skærmskift i Hjørring

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen

Hvis man skal have lavet skærmskift i Hjørring, så kan det jo vise sig at blive lidt af et dagsprojekt, hvis man ikke i forvejen bor i nærheden af stedet.

Man kan selvfølgelig sende telefonen derop, men i så fald kommer der måske til at gå længere tid med at få telefonen retur, hvis den også skal sendes retur, og man ikke selv kommer og henter den.

Endvidere er det også noget lettere, at man kan tale med reparatøren eller den, der modtager telefonen om, hvad der er sket med telefonen, hvordan den skal laves, og hvor lang tid man regner med, at det vil tage.

Man kan kommunikere den slags på forhånd over skrift eller telefonen, men det er bare lettere at stå sammen fysisk og tale om det, mens man ser på telefonen.

Brug tiden fornuftigt

Derfor kan det ende med at tage lidt lang tid, når man skal rejse frem og tilbage fra stedet i Hjørring, hvor den butik ligger, hvor de foretager skærmskift, hvis man ikke er i nærheden.

Tingene ligger jo ofte langt fra hinanden i Jylland, og skal man med det offentlige og især skifte mange gange, kan det ende med at tage lang tid – specielt hvis man gerne vil hjem samme dag.

Der er heller ingen garanti for, at man ender med at kunne komme helt hen til døren ved den butik, hvor de laver det arbejde.

Derfor er det da også tit, at man vælger at tage en bil eller låne sådan en eller få et lift, så man kan komme frem til, hvor de laver det arbejde for en.

Ellers kan man jo bruge tiden på at lave lektier i det offentlige, og hvis de mener, de kan lave problemet med det samme derude, og man ikke skal komme igen en anden dag, så kan man også lave lektier derude, læse en bog eller lave noget andet fornuftigt.

Flere Nyheder