Mobil covers i alle farver og til alle modeller af smartphones

Har du husket at købe et robust og slidstærkt cover til at beskytte din smartphone med? Overraskende nok er der mange, der svarer nej på dette spørgsmål. Og dette er påfaldende, fordi disse personer tilsyneladende er villige til at investere tusindvis af kroner i en ny, lækker smartphone – men vægrer sig ved at bruge få hundrede kroner på et eller flere slidstærke mobil covers, som kan beskytte den sarte smartphone imod stød, slag, ridser og skrammer.

En smartphone består af følsom elektronik

I modsætning til tidligere tiders klodsede mobil telefoner – som man med sindsro kunne tabe på gulvet flere gange om dagen, uden at de tog nævneværdig skade – er moderne smartphones langt mere sårbare og skrøbelige. Det slanke og strømlinede design, som indeholder langt mere avanceret elektronik end de gamle mobil telefoner, kommer med en pris (altså ud over den, du betalte ved købet), nemlig de gamle telefoners robusthed. Har du først én gang prøvet at tabe din nye smartphone ned på asfalten, på fliserne i badeværelset eller på fortovet, ved du, at der ikke skal særligt meget til, førend der går splinter i front displayet.

Er du rigtig uheldig, ryger hele følsomheden i displayet, og du mister adgangen til alle de mange funktionaliteter – såvel de super avancerede som de helt basale, for eksempel opringing og tekst beskeder. Og så skal mobil telefonen til reparation, hvilket også er væsentligt dyrere end det mobil cover, som kunne have sparet dig for denne situation.

Find billigt mobil cover i den online shop på lux-case.dk

Du kan med fordel finde dit nye mobil cover online. Hos https://lux-case.dk/ finder du et stort udvalg af elegante mobil covers til smartphones i såvel ensfarvet design som med alskens mønstre og teksturer. Du kan vælge imellem smartphone covers til alle mærker og modeller, og få dem tilsendt gratis med PostNord.

Lukket for kommentarer.