Køb mundbind online hos Testsmart

Er du syg med en virus eller en bakterie infektion, og ønsker du ikke at viderebringe smitten til andre, er det selvfølgelig klogest at blive hjemme. Hvis alle mennesker, som var syge med influenza eller forkølelse, sørgede for at holde sig inden for hjemmets fire vægge, ville det have en drastisk indvirkning på antallet af smittede.

Det er dog temmelig urealistisk at forestille sig at alle mennesker uden videre ville kunne holde sig inden døre i fjorten dage. Det kan være nødvendigt med en indkøbs tur eller et besøg hos lægen. Og i så tilfælde er det både klogt og hensynsfuldt at iføre sig et effektivt tre lags mundbind.

Mundbind bremser smitte

Har du fanget en af årets influenzaer, eller har du symptomer på forkølelse, bør du – såfremt det er nødvendigt for dig at gå ud – bære mundbind når du færdes i det offentlige rum. Forkølelses og influenza virus spredes nemlig gennem de små spyt dråber som slynges ud fra næse og svælg når du nyser eller hoster.

Med et mundbind kan du effektivt bremse disse små dråber, også kaldet aerosoler, før de spreder sig og bliver indåndet af andre mennesker. Samtidig signalerer du til din omverden at du er syg, og at det derfor er klogt at holde afstand til dig. På den måde kan du være med til at bryde den smittekæde, som får smittetrykket i befolkningen til at stige. Og det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at købe effektive mundbind.

Hvor kan jeg købe billige mundbind?

Hvis du leder efter billige mundbind til engangs brug, kan du med fordel tjekke Testsmart. Hos Testsmart finder du CE mærkede mundbind i høj kvalitet, med lave vejrtræknings modstand og høj filtrerings faktor. Du kan se og bestille de smarte 3 lags mundbind til engangsbrug på Testsmart.dk

Leave a Comment