Køb en effektiv og miljøbevidst varmepumpe på abonnement

26 februar 2022
Silje Hansen

advertorial

En varmepumpe er en bæredygtig og effektiv løsning til at opvarme din bolig med. En varmepumpe er derfor en løsning som mange private og erhverv vælger, hvis de i dag holder ejendommen opvarmet med et træpillefyr, oliefyr eller ved hjælp fra gas. Det er langt bedre for miljøet at anvende en varmepumpe, og det er også bedre for din pengepung. Du kan nemlig spare en del penge hver måned på din energiregning, hvis du vælger at installere en varmepumpe i dit hjem eller fritidshus. 

En varmepumpe kan dog hurtigt komme til at koste mellem 100.000 og 130.000 kroner. Det er måske ikke alle der lige har den slags penge, som de lige kan kaste efter en varmepumpe. Det er her et abonnement kommer ind i billedet for en varmepumpe. Dermed slipper du for at skulle investere 100.000 kroner efter en varmepumpe.

varmepumpe på abonnement

Hvad indebærer et abonnement for en varmepumpe?

Med et abonnement for en varmepumpe hos f.eks. naervarme.dk, kan du nøjes med at slippe 7.500 kroner i opstart. Det dækker over den varmepumpe, som du får leveret og installeret i dit hjem eller sommerhus. Herefter vil der være et fast månedligt beløb, som du skal betale for varmepumpen. 

Når varmepumpen skal installeres kommer der en autoriseret el-installatør eller VVS-montør ud. I prisen på det månedlige beløb dækker det for driften af varmepumpen og den løbende service, som den skal have. Det gør, at du ikke har noget, som du skal bekymre dig om, når du får installeret en varmepumpe i hjemmet.

Du kan selv vælge om varmepumpen skal være med eller uden el.

Få et tilbud på et abonnement for en varmepumpe

Hvis du er i markedet for at finde en varmepumpe på abonnement, kan vi varmt anbefale dig at se på løsningen hos naervarme.dk. Her kan du få skræddersyet en løsning, som passer til dit aktuelle behov.

Flere Nyheder