Hvornår tages skillevægselementer i brug?

18 marts 2021
Cecilie Mortensen

Tager vi et nærmere kig på byggebranchen, så er der et hav af måder, du kan komme i mål med et byggeprojekt på. Det gælder naturligvis også ift. de materialer, der kan tages i brug undervejs. I denne artikel kigger vi nærmere på skillevægselementer, som er en form for betonelement, som ses i flere og flere byggeprojekter. 

Her kan der bruges skillevægselementer

Skillevægselementer er færdige og helstøbte elementer i beton, som kan monteres direkte i et byggeprojekt. Når der skal arbejdes med skillevægge i en lejlighed, en lagerhal eller lignende, så får du altså en effektiv måde at inddele forskellige rum på. Du behøver nemlig ikke sætte håndværkere til at bygge skillevæggen fra bunden, da du får den færdigleveret. 

Hvad taler for at bruge skillevægselementer? 

Hvis ikke du før har benyttet dig at skillevægselementer, så er der flere ting, der taler for, at du skal kigge i denne retning nu. 

Først og fremmest så kan du få støbt skillevægselementer i lige de størrelser, du har brug for. Det betyder også, at du kan få en god og forlænget arm, da du ikke selv skal hyre medarbejdere til at lave denne del af byggeprojektet. 

Noget andet der taler for skillevægselementer er, at du også kan bestemme, hvilken struktur og farve, overfladerne på elementerne skal have. Du har derfor rig mulighed for at få dem i det udseende, du måtte foretrække – også selvom de er af beton. 

Noget tredje der taler for skillevægselementer er, at du finder dygtige leverandører, der kan lave dem for dig. Det er nemlig alfa og omega, da elementerne skal kunne holde til de belastninger, de udsættes for. Til dit held er der ekstra god hjælp at hente, når du kontakter thomas praefab. Her møder du et erfarent firma, som gør en dyd ud af at levere de bedst mulige skillevægselementer til dig. 

Flere Nyheder