Hvordan bliver jeg elektriker i Faxe?

26 januar 2021
admin

Uddannelser er mange, valgene er endnu flere

Som ung i det danske samfund har vi massere af muligheder, når vi skal vælge levevej. Der mange forskellige veje, vi kan vælge at gå og derfor kan det også være svært at bestemme sig for, hvor det er, man lige skal havne. 

Især efter folkeskolen, hvor man skal vælge om man skal på Gymnaiset eller om man skal tage en erhvervsuddannelse, kan det være svært at pejle sig ind på, hvad der er det rette for én selv. Når det så er gjort, skal man også overveje om man måske bare bør tage et sabbatår og finde ud af, hvem man egentlig selv er. 

Hvis du ved, at du gerne vil lave noget med dine hænder og ikke et alt for stillestående arbejde, kan det være du skal overveje at blive Elektriker i Faxe. 

Fordelene ved en elektriker uddannelse 

Der er mange fordele ved at vælge at blive elektriker. Udover at det er en stabil levevej i og med, at der næsten altid er arbejde i håndværkerfaget, er der også et par andre gode grunde. Et par udpluk er samlet i nedenstående: 

1. At lede folk

Som elektriker lærer du en del om dig selv, men du lærer også at lede andre. Derfor kan man også uddanne sig som projektleder efterfølgende, da man som elektriker lærer hele grundlaget for dét, en projektleder blandt andet skal kunne. 

2. Efteruddannelse

Efteruddannelse som elektriker er generelt et kæmpe plus. Du kan nemlig også vælge at tage en ingeniør uddannelse efterfølgende, som også kan åbne bredt op for en masse muligheder.

3. Selvstændig

Som færdig elektriker, kan du sagtens vælge at starte dit eget op. Det gør du ved at gå op til installatøruddannelsen, som giver dig adgang til at være selvstændig el installatør. Det kræver dog blot, at du har en elektrikeruddannelse. 

Flere Nyheder