Hvad skal man være opmærksom på når man skifter en dør?

28 januar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Er du blevet træt af at se på dine gamle slidte døre, og ville du ønske at du bare kunne skifte dem ud og få nye og smukke døre? Så er der gode nyheder til dig. Man kan sagtens selv skifte sine døre, der er bare nogle ting man skal være opmærksom på. I denne artikel kan du finde ud hvad det er.

døre

1: Størrelsen på dine døre

Inden du skruer den gamle dør af og du skynder dig ud og købe en ny dør, så er det vigtigt at du husker at måle din dør, så du er sikker på at du får købt den rigtige størrelse, der passer til dine dørrammer. Hvis du køber en dør der enten er for stor, eller for lille, kan det hurtigt blive et irritationsmoment, da du så skal ud og bytte den dør du lige har købt, til en anden. Husk at måle dine døre.

2: Hvilken type hængsler har din dør?

Det er også vigtigt at være opmærksom på hvilken slags hængsler, der forbinder din dør med dørkarmen. Hvis det ikke er den samme type hængsler, der er på din nye dør, så kommer du til at stå i samme situation, som hvis du glemmer at måle din dør og du vil også være nødt til at køre ud og få byttet din dør igen. Husk at være opmærksom på hvilke hængsler din dør benytter.

3: Sørg for at montere døren korrekt

Når du monterer din nye dør, så vær opmærksom på at den er korrekt sat på, så du ikke ender op med en dør der binder eller ikke lukker tæt. Dette er især vigtigt i veranda- og terrassedøre, da de dermed kan lukke kulde ind eller varme ud. Vil du vide mere om verandadøre, så kan du med fordel læse mere her: https://klarvinduer.no/dorer/dobbel-verandador 

Flere Nyheder