Formentlig kunne du trænge til et kursus mere i SharePoint

25 august 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er mange grunde til at tage kurser i noget:

Det kan være fordi, man skal optimere sig på sin arbejdsplads, så man bliver sendt ud til at blive bedre til noget, som man kan bruge til at blive en bedre medarbejder.

Måske vil man gerne optimere sine muligheder for at lande sig et job, så man tager på et kursus i noget, som man kan se på mange jobannoncer, at der bliver efterlyst, at man kan, så man også har ny viden på området.

Og netop det sidste kan også være en årsag til, at man tager på kursus i noget givent, som her kan være i SharePoint.

Man føler sådan set, at man er godt med, og der er ikke blevet stillet krav til en om, at man burde tage på et nyt kursus i det, men måske vil man gerne være på forkant eller se, om der er sket noget ny på området, som man kan lære – eller man måske ikke fik det hele med i det første kursus.

Så er du helt med i SharePoint

Man siger jo, at man aldrig er blevet dummere af at lære noget nyt, så selvom det måske ikke er så lang tid siden, at man var på kursus i SharePoint sidst, så havde man måske fået nys om, at der snart kom en opdatering, som man gerne ville kende til.

Den kan jo være kommet lige efter, man var på kursus, så man vender retur for at lære, hvad der er nyt på området, så man er godt på forkant på området.

Eller også fik man at vide, at der var nogle ting, som man selv måtte læse sig til derhjemme angående SharePoint, men nu bliver der udbudt i kursus i lige de elementer, som du ikke blev undervist i sidst, så det kan du nu lære direkte.

Flere Nyheder