Find din maler i Korsør online

10 august 2020
Astrid Pedersen

Står din lejlighed eller dit hus foran en renovering? Så kan det godt betale sig at kontakte en dygtig maler – eller måske et professionelt malerfirma – og få den rette hjælp til den perfekte afslutning på dette projekt.

Kan jeg ikke bare selv male min bolig indvendig?

Måske ønsker du at spare nogle penge og derfor selv færdiggøre renoveringen med det afsluttende malerarbejde. Men her skal du overveje det faktum at malerarbejde ikke er gjort med at smøre lidt maling ud over de lodrette overflader.

Det kan faktisk sjældent betale sig selv at varetage malerarbejdet i forbindelse med en istandsættelse. Malerarbejdet skal jo sætte kronen på værket, og du skal kunne holde ud at se på det færdige resultat i mange år. Det betyder at dit malerarbejde skal være udført med sans for detaljen – og uden at springe over hvor gærdet er lavest. Og så er det at malerarbejdet pludselig kan gå hen og blive endog særdeles omfattende.

Der ud over er der faktisk ikke de store penge at spare ved selv at male boligen. Du skal ud og købe såvel udstyr som materialer – og dette er ikke nogen gratis omgang. Især ikke hvis du skal købe ind i en detail butik. Her vil du slet ikke have samme mulighed for at opnå engros priser og rabatter som et etableret malerfirma.

Du vil ikke kunne trække udgiften fra i skat, som en professionel maler vil kunne. Og du vil ikke blot skulle bruge maling, pensler og ruller, men også primer, grunder, lofthvidt, træmaling, sandpapir, pap og plast til afdækning, malertape, spartler og spartelmasse.

Få hjælp til maling af bolig hos et professionelt malerfirma i lokal området

Hos det landsdækkende malerfirma Malerkanonen kan du altid få hjælp til maling af lofter, vægge og træværk i din bolig – find din maler i Korsør på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder