Find din lokale dyreklinik

De fleste familier, som foruden de tobenede også tæller et eller flere firbenede medlemmer, lever under samme tag. Hunden, katten, kaninen eller marsvinet er lige så fuldgyldige medlemmer af husholdningen som de mennesker, som i sin tid tog dyret eller dyrene til sig. Med dyrehold – uanset størrelse på dyrene og antallet af disse – følger et stort ansvar. Det er levende og følende væsener man har med at gøre. Og derfor skal de selvfølgelig have de optimale vilkår for trivsel, som de øvrige familiemedlemmer.

Skab god kontakt til din lokale dyrlæge

Dette indebærer naturligvis, at dyret eller dyrene får den mest optimale kost samt rige mål af kærlighed og opmærksomhed. Samtidig er det vigtigt, at du er opmærksom på dit dyrs generelle sundheds tilstand og helbred, fysisk såvel som mentalt. Dette kan godt være vanskeligt for menigmand – og har du aldrig før haft dyr, kan det forståeligt nom være vanskeligt for dig at spotte, om dit dyr trives optimalt.

Derfor er det en god idé som noget af det første at kontakte den lokale dyrlæge. Du bør sammen med din nye, pelsklædte ven aflægge dyrlægen en visit, så snart dyret er kommet på plads i dit hjem. En dygtig dyrlæge vil kunne hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for dit dyr i form af regelmæssige helbreds tjek, tandeftersyn, og rådgivning af dig som dyreejer.

Hvor finder jeg min lokale dyreklinik i Værløse?

Når du står for at skulle vælge den dyrlæge praksis eller dyreklinik, som dit dyr skal være tilknyttet de næste forhåbentlig mange år fremover, er det tilrådeligt, at du vælger en som er tæt på din bopæl. Så skåner du dit dyr for lang transporttid, som kan være utroligt stressende. Er du bosiddende i Furesø området, kan du med fordel tjekke Værløse Dyreklinik – læs mere på værløsedyreklinik.dk

Lukket for kommentarer.