Find de flotteste træborde hos en lokal snedker

31 januar 2021
Astrid Pedersen

Går du og drømmer om et lækkert træbord til din stue, men må det hverken være for tungt, for dominerende eller for dyrt? Så bør du overveje at vælge et af de smukke og stilfulde sildebensborde eller laminatborde fremstillet hos den danske møbelsnedker virksomhed Fynsk Snedkeri.

Hvad er et laminatbord?

Et laminatbord er et træbord hvis bordplade er belagt med solidt og slidstærkt laminat. En sådan bordplade er meget mere modstandsdygtig over for ridser, skrammer og skjolder end en bordplade fremstillet af træværk. Samtidig er en laminat bordplade 100% plan og ensartet hvilket gør laminatbordet ideelt som både arbejdsbord og spisebord.

Står du således og har brug for et bord som kan anvendes til flere forskellige formål, og samtidig gerne må have en flot og ensfarvet overflade, er et laminatbord fra Fynsk Snedkeri det oplagte valg.

Hvad er et sildebensbord?

Et sildebensbord er, som navnet måske nok kan antyde, et bord hvis bordplade består af et smukt og elegant sildebens mønster.

Du kender måske mønsteret fra de gulve som især præger flotte herskabslejligheder og fornemme patricier villaer. Det klassiske sildebens mønster udstråler elegance og raffinement – også når det optræde på et bord.

Fynsk Snedkeri er leveringsdygtig i de smukke sildebensborde, fremstillet i egetræ af højeste kvalitet og efterbehandlet med de bedste materialer. Og har du særlige ønsker til bordets størrelse og proportioner kan du altid få fremstillet dit nye sildebensbord efter mål hos Fynsk Snedkeri.

Billige sildebensborde og laminatborde hos Fynsk Snedkeri

Fynsk Snedkeri er en Odense baseret virksomhed som har specialiseret sig inden for fremstilling af flotte træborde. Hos Fynsk Snedkeri kan du finde sofaborde, arbejdsborde og sildebensborde i top kvalitet og til meget lave priser.

Du kan læse mere, og se det store udvalg af sildebensborde og laminatborde, i den online shop på hjemmesiden https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde 

Flere Nyheder