Få malet din lejlighed af en maler

Mange danskere har selv prøvet at male. Det kan være deres egen lejlighed eller det kan være at de har hjulpet et familiemedlem eller en god ven, der skulle flytte. Derfor ved vi også at det ikke alene tager meget tid at male, men også at man ofte bliver smurt ind i maling fra top til tå. Også selvom man prøver at være nok så forsigtigt. Det samme gælder også lejlighedens gulv.

Du kan have dækket af nok så grundigt, malingen skal nok finde vej alligevel. Derfor kan det være en god ide at overlade opgaven til en professionel maler. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Nørrebro, hvis lejligheden ligger i det område.

Få det bedste ud af din maler

Hvis du har valgt at få en maler til at male din lejlighed, kan du med fordel få råd og vejledning til hvilke farver du kunne få malet i. Især hvis du er lidt træt af hvid og godt kunne tænke dig noget andet. Det har stor betydning for hvordan et rum virker hvilken farver der er på væggene. Med farver kan du få rummet til at virke større eller mindre, højere eller lavere. Det har også stor betydning hvad rummet skal bruges til og hvordan lyset falder. F.eks. kan den forkerte farve i køkkenet betyde, at dine madvarer ser kedelige og triste ud.

Brug tid på at finde den rigtige maler

Hvis du allerede kender en maler og har god erfaring med maleren, så er det blot at ringe til ham, men hvis du ikke kender en bør du bruge den nødvendige tid på at finde den rigtige. Start med at ringe til mindst 3 forskellige og bed om en pris. Husk at være opmærksom på, at der kan være stor forskel på kvaliteten af den maling der bruges.

Leave a Comment