Få klogere medarbejdere med et business intelligence kursus

27 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal din virksomhed stå skarpt i den hårde konkurrence? Så bør du overveje at investere i et Business Intelligence kursus.

Hvad kan jeg vinde ved at sende mine medarbejdere på et Business Intelligence kursus?

Der er faktisk rigtig mange fordele at hente ved at lade dine medarbejdere gennemføre et kursus i Business Intelligence. Selv om medarbejderne måske fra starten er veluddannede og har bred erfaring inden for markeds research, vil du finde at der stadig er meget at lære.

Der er gennem de seneste år mange ting inden for dette område, og såvel metoder som værktøjer har udviklet sig i et utroligt tempo. Hvis dine medarbejdere skal kunne følge med, er det således en god idé at sende dem på kursus.

business intelligence kurser

Hvad kan man lære på et Business Intelligence kursus?

Der findes flere forskellige former for kurser i Business Intelligence. Mange af disse retter sig imod anvendelsen af forskellige værktøjer og platforme som er udviklet til formål så som udvinding og behandling af data samt udfærdigelse af eksempelvis rapporter eller dashboards. Blandt disse finder du Microsoft Power BI, som er et af de mest anvendte programmer inden for genren.

Andre Business Intelligence kurser handler mere om de forskellige metoder og arbejdsgange inden for Business Intelligence, og atter andre kan lære dig hvorledes du implementerer disse work flows i din arbejdsdag med hjælp fra applikationer så som for eksempel Microsoft Excel.

Hvor finder jeg de bedste Business Intelligence kurser i København?

Hvis du synes at et kompetencegivende Business Intelligence kursus lyder som lige noget for dig og dine medarbejdere, kan du hos 4D altid finde et kursus som matcher jeres udgangspunkt. 4D er en københavnsk baseret kursus udbyder som igennem de seneste mange år har serviceret danske virksomheder med spændende og opkvalificerende it kurser.

Du kan læse mere, og booke dine Business Intelligence kurser på hjemmesiden 4d.dk.

Flere Nyheder