Drømmer du om et nyt badeværelse?

23 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Et nyt og funktionelt badeværelse er noget, som de fleste af os drømmer om. Skal du i gang med at renovere dit nuværende badeværelse, så du kan få et flot og velfungerende badeværelse? Hvis ja, så bør du læse med i dette indlæg, om hvordan du kommer i gang med renoveringen af dit badeværelse.

 

image

 

Kig på forskellige designs

Det er en masse forskellige designs, som du kan vælge imellem. Det afhænger alt sammen af, hvad du synes, der vil se godt ud på dit badeværelse. Du kan vælge mellem moderne design, hvor linjerne er rene og stilen er meget minimalistisk. Du kan også vælge det mere rustikke, hvor alle dine badeværelsesmøbler er af træ.

Der er en masse at vælge imellem, hvilket godt kan gøre det temmelig uoverskueligt. Derfor kan du finde inspiration hos andre, der har fået renoveret badeværelse inden for den sidste stykke tid. Ellers kan du også finde inspiration på sociale medier, og se hvad andre har gjort.

 

Hvad skal du have udskiftet elle renoveret?

Når du skal renovere dit badeværelse, skal du vide, hvad du vil renovere. Ønsker du f.eks. kun et nyt badekar? Eller vil du også have et helt nyt brusebad? Du kan vælge enten det ene eller det andet; men hvis du planlægger at gøre begge dele, så er det dobbelt så mange penge, der skal lægges til side.

Måske du gerne vil have en ny emalje på dit badekar, eller så skal dit toilet udskiftes, fordi det løber, eller det ikke kan skylle ordentligt mere. Få skrevet disse ting ned, så du kan snakke med dit VVS-firma om det, når de kommer og vurderer arbejdsopgaverne ude på dit badeværelse.

 

Få målt op

Brug et målebånd og få målt dit badeværelse op, så du ved hvor meget plads, der er tilgængeligt ude på dit badeværelse. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, og derfor er det vigtigt at sikre, at du har plads nok til alle dine badeværelsesmøbler og ordentligt med opbevaringsplads.

Måske du skal ud og finde noget nyt inventar, hvilket der også skal gøres plads til. Noter alle dine mål ned, og tag det med dig, når du skal ud og kigge på badeværelser. Så kan du ikke få inventar i forkerte mål bestilt hjem.

Flere Nyheder