Det helt perfekte cover

06 september 2018
Signe Hansen
Det helt perfekte cover

Jeg elsker gadgets, teknologi og små dimsedutter. Af økonomiske årsager ser jeg mig dog nødsaget til at forlænge levetiden af tv, mikroovn og mobil, så længe som overhovedet muligt. Noget der er lettere sagt end gjort, siden jeg er helt vildt ualmindeligt klodset. Jeg startede med at købe covers, der blot dækkede den ene side af mobilen. Derved blev kanter og hjørner, samt den side, der ikke var beskyttet hurtigt ødelagt og grimt at se på. Den erfaring tog jeg ind, og jeg afprøvede derfor et cover, der stadig kun dækkede for- eller bagside, men til gengæld gik coveret en smule ind over den ubeskyttede side i kanten af skærmen. 

Dette cover virkede en smule bedre, idet forskærmen blev en del bedre beskyttet skulle det ske, at mobilen landede på forsiden fremfor bagsiden. Denne ekstra beskyttelse afholdt dog ikke skærmen fra at få en del ridser, og på et tidspunkt var min mobil efterhånden blevet ret brugt og jeg trængte til en udskiftning. Det betød en opdatering af mobil og en opdatering af covers. Mine erfaringer har vist, at jeg har brug for et cover, der dækker både for- og bagside af mobilen. Derfor bestilte jeg et OnePlus 6 Cover på nettet og det har fungeret upåklageligt lige siden. Jeg taber stadig tit og ofte min mobil, men med det helt perfekte cover, er klodsethed intet problem.  

Er man samtidig typen, der har svært ved at sværge til én ting, og som tit og ofte bliver træt af det bestemte udtryk ens mobil får via et bestemt cover, kan jeg anbefale, at man anskaffer sig det cover som fungerer perfekt for en i flere forskellige farver. Derved går man ikke på kompromis med kvaliteten, men får mulighed for fornyelse nu og da, idet man har nogle muligheder at vælge imellem.   

Flere Nyheder