Boligadvokat Søborg – når dine boligdrømme ikke skal blive til mareridt

02 oktober 2018
Astrid Pedersen
Boligadvokat Søborg - når dine boligdrømme ikke skal blive til mareridt

Er du på jagt efter den perfekte bolig – hvad end det er til dig selv, til dig og din familie, eller måske til et af de børn, som snart skal flyve fra reden – skal du vide, at boligmarkedet godt kan være farligt territorium at betræde. Ud over mange skjulte klausuler og skrantende økonomi i boligforeninger, som måske har taget tvivlsomme lån, kan der være rigtig mange andre teknikaliteter, som gør, at din nye boligs økonomi kan ændres som ved et trylleslag. Der kan være lokalplaner, som involverer byggeri, som kan have indflydelse på din boligs herlighedsværdi – for eksempel højhuse, som spærrer for din udsigt, eller etablering af en larmende institution klos op ad dine soveværelses vinduer. Og hvilken ejendomsmægler vil dog informere om den slags, hvis han ikke er forpligtet dertil?

Ejendomsmægler er sælgers mand

Det forholder sig nemlig sådan, at ejendomsmægler i en bolighandels situation typisk vil være interesseret i at få solgt boligen. Det er nemlig sådan, han tjener sine penge. Derfor vil han udelukkende informere om forhold, om hvilke han er forpligtet til at oplyse over for en potentiel køber – for eksempel om der er verserende sager i ejendommen. Derfor bør du alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat, som kan stå på din side, og hjælpe dig med at navigere sikkert i boligmarkeds-junglen.

Find billig boligadvokat online

Står du for at skulle købe drømmeboligen i Søborg, kan du med fordel klikke ind på eboligadvokat.dk. Her finder du udelukkende dygtige og kompetente boligadvokater, som står klar til at hjælpe dig med alt fra gennemlæsning af salgsopstilling til tinglysning af ejerskiftet. Med en boligadvokat fra eboligadvokat.dk er du sikker på, at alt bliver behørigt gennemgået, så du slipper for grimme overraskelser i forbindelse med dit boligkøb.

Find din specialiserede boligadvokat på nettet allerede i dag.

Flere Nyheder