Bliv set med en pandelampe på

Det er sundt at løbe

Er du blandt de mange løbere i Danmark? Det skal du være glad for, for der er mange glæder ved at løbe.

Først og fremmest er der selvfølgelig sundhedsaspektet ved løb. Det er påvist, at mennesker der dyrker motion også lever længere. Dernæst er der den følelse af velvære, som det giver at løbe. Du kender det sikkert selv, at endorfinerne pisker rundt i kroppen, og giver en grad af lykkefølelse, når du har løbet.

Det kan godt være, at du følte dig træt, da du skulle afsted, men du havde helt sikkert mere energi, efter du havde løbet.

Kan man se dig når du løber i mørke?

I Danmark har vi mange måneder, hvor det er mørkt mange timer i døgnet. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du kommer til at løbe på tidspunkter, hvor du er svær at se.

Det kan være temmelig farligt, hvis du løber i befærdede områder. Forestil dig, at du kommer løbende i dit løbetøj, og skal krydse en vej. Måske når du ikke helt at orientere dig, og kommer til at løbe over vejen, da der kommer en bil.

Hvis du bare er en pludselig skygge, som billisten ikke kan se, så klarer du den måske ikke. Hvis du til gengæld er godt lyst op, og kan ses på afstand, så er du langt mere sikker, når du bevæger dig rundt.

Hvad kan du gøre for at blive set?

En rigtig god ide er, at du køber dig en LED pandelampe til løb. Når du har den på, mens du løber, så kan både bilister og cyklister se dig, selvom det er mørkt. Det gør det det langt mere trygt for dig at løbe efter solnedgang. Hovedbåndet kan endvidere fås med reflekser på bagsiden, så du også kan ses bagfra.

Løb trygt – løb med pandelampe.

Lukket for kommentarer.